Migració a blocmasnovi.blogger.com

Finalment, opto per obrir un nou bloc

Malgrat que l'estructura i el funcionament de Blocat em va entusiasmar en un primer moment, els continus errors, la lentitud, l'spam… m'ha fet desesperar. Blogger, la plataforma que he escollit, no té més publicitat i se'n cuida més d'oferir un servei amb mínims… i al cap i a la fi, som els blocaires els que els donem tràfic,

El nou bloc, http://blocmasnovi.blogger.com recull totes les bones intencions que m'han impulsar a escriure aquí. De fet, espero trobar temps per fer trasllat dels escrits més rellevants, malgrat que no tancaré aquest bloc, quedarà en suspens. Això sí, puc assegurar que amb blogger podré escriure més sovint.

Espero retrobar-vos!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.