La feina s’interposa entre jo i el meu bloc.

Baixada d’activitat blocaire.

Vull anunciar a tots aquells i aquelles que em llegien regularment que a causa del meu recent fitxatge per una petita empresa com a recepcionista administratiu, tindré moltes hores del dia ocupades i no em serà possible actualitzar tant com voldria.

Val a dir que la feina és molt activa i m’agrada, sobretot perquè ja d’entrada planteja possibilitats de promoció. La part negativa és estar-me tres quarts d’hora de viatge, agafant segons quins trens a segons quines hores que són una autèntica llauna de sardines.

Com hauré d’anar fent viatges diaris a Barcelona des del Masnou i viceversa, també perdo una bona quantitat de temps, ara mateix. Espero, però, poder llogar un piset al cap i casal d’aquí un temps.

Bé, doncs, intentaré escriure, pero no puc prometre gran cosa!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La feina s’interposa entre jo i el meu bloc.

  1. Jacme diu:

    sort a la nova feina, i fins aviat! t’estarem esperant!

    😀

Els comentaris estan tancats.