Tura no vol Montilla

Montserrat Tura prefereix Maragall a José Montilla com a candidat.

Així ho ha manifestat en una entrevista a l’emissora RAC-1, alhora que s’ha mostrat peocupada pels canvis.

El sector espanyolista del PSC, content amb el nou candidat.

També la Consellera d’Interior no està gens conforme amb el seguidisme del PSOE i l’espanyolització política que significa la candidatura de José Montilla -ministre d’Indústria del govern Zapatero- a la presidència de la Generalitat.

[@more@]

Aquesta confessió, que arriba en un moment de desordre col·lectiu al si del partit socialista on el sector catalanista es comença a desmobilitzar (només cal anar llegint el confidencial Sa Palomera ver conèixer com respira el socialisme gironí), ha anar també acompanyada d’una petició per a que el PSC no canviï la seva línia. Precisament aquests dies la consellera s’enfronta també als sindicats dels Mossos.

Per a Tura, els canvis (‘renovació’) que són necessaris i fan falta, no passen per modificar el projecte socialista després del canvi del cartell i s’ha confessat partidària de reeditar el tripartit, sense més.

El lloc de na Tura a la llista a hores d’ara segueix sent una incògnita, però tot fa pensar -o almenys a mi m’ho fa pensar- que amb el canvi d’aires (aires ferris) i aquestes declaracions, no anirà gaire amunt -si és que hi figura-. Ja Montilla va deixar clar que no volia ningú que pogués irritar d’alguna manera el PSOE.

I a favor de Montilla, Socialistas en Positivo.

Aquest col·lectiu del PSC, d’obediència estrictament espanyola i proper al ‘Boadellapartiet’ Ciudadanos de Cataluña, ha manifestat la seva ‘esperança’ amb la candidatura de José Montilla a la presidència de la Generalitat, ja que veuen aprop "un canvi del projecte polític".

Per tant, amb Montilla se senten identificats només aquells que busquen un referent espanyol dins la política catalana, un lloctinent que desnacionalitzi el país. Com l’efecte antiPP és i serà fort, i tot els partits hi volen treure profit sense importar les formes, tindrem una campanya altre cop espanyolitzada i amb el mentider de Zapatero com a protagonista.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Tura no vol Montilla

 1. dani diu:

  Però no haviem quedat que Maragall era un espanyolista i què tot el PSC, sense distincions ni matissos, no és més que una sucursal del PSOE? Tants anys repetint aquesta patranya i ara resulta que no, què, el nacionalisme català distingueix entre un PSC “bo” i un de “dolent”…

  que en sou d’hipòcrites

 2. MARC diu:

  Interessant veure com les pàgines de l´entorn socialista estan majoritariament en castellà.

  No haviem quedat que més del 95% de la població de Catalunya sap llegir perfectament en la nostre llengua?

  Així només aconseguirem matar la nostre llengua…

  I com ha dit el company, el Maragall era dolent però el Montilla = viva españa.

 3. Peroides diu:

  M’heu deixat preocupat: quan algú que presenta un balanç de gestió tant trist diu que el senyor Montilla no “va”, alerta! deu ser que és bò.
  Ni l’una ni l’altre son de la meva corda.
  Atenció tots els altres partits, no menystinguem les potencialitats del senyor Montilla!

 4. Que en Montilla no vol representar el catalanisme polític ha quedat clar només per les reaccions dels propis polítics socialistes.

  Tindrà la força que li dóni l’electorat que vulgui representar si els pot convèncer prou, per molta capacitat d’espanyolitzar la campanya que pugui tenir.

Els comentaris estan tancats.