Un ultra espanyol dirigint l’esport català

El PSC vol rebentar l’esport català

Nomenen un neofeixista ultraespanyol com a director de la projecció exterior de l’Esport, responsable de la promoció internacional de les seleccions esportives catalanes.

El "senyor" Jaime Conejero, conegut activista neonazi de Gavà i del Baix Llobregat en organitzacions com OJE i Fuerza Nueva que va ésser fitxat pel PSC, ha estat nomenat recentment per ells director de Promoció Exterior de l’Esport, un organisme depenent de la Secretaria General de l’Esport del Departament de Presidència. Un gran cop dels socialistes catalans i espanyols contra el dinamisme de l’esport català amb intenció de dinamitar-lo des de dintre, des de les nostres pròpies institucions nacionals.

[@more@]

Segons ens informava ahir el Busot, fent-ne ressò també Indymedia Barcelona i el Racó Català, d’entre els nous nomenaments que han de substituir els càrrecs d’ERC després que el president Maragall foragités els republicans del govern, es destaca principalment aquest, i de forma preocupant.

L’ultra Conejero, ha estat activista durant anys (especialment amb la caiguda del franquisme, l’arribada de la democràcia i la recuperació de part de les llibertats nacionals de Catalunya) de moviments espanyolistes, ultradretans, i ultracatòlics perillosos i coneguts arreu del Baix Llobregat. Va ésser dirigent de l’OJE (Organización Juvenil Española, els cadells franquistes i feixistes) i després va ingressar al partit ultraespanyol Fuerza Nueva (que dirigia Blas Piñar), partit que comptava amb un grup de pressió armat i violent a Gavà. Va ésser fitxat pel partit socialista no se sap amb quines intencions i el van arribar a promocionar per a les llistes electorals a les eleccions municipals.

Ara, com a director de Projecció Exterior de l’Esport (una Direcció creada per en Rafael Niubò quan aquest va arribar a la Secretaria General de l’Esport), el PSC-PSOE li ha atorgat les competències següents:

a) Establir una xarxa de relacions internacionals de la Secretaria General de l’Esport.
b) Donar suport i dinamitzar les organitzacions internacionals participades.
c) Impulsar i mantenir projectes específics de caràcter internacional vinculats a la Secretaria General de l’Esport.
d) Relacionar-se i comunicar-se amb els departaments i organismes vinculats amb l’esport.
e)
Promoure i donar suport a les activitats internacionals de l’esport
català i a les competicions de les seleccions esportives de Catalunya.

Aquest personatge, al que li han de fer mal els budells només de pensar que existeixen seleccions esportives nacionals catalanes, ha estat nomenat per promocionar-les… i és evident que la intenció és més aviat una altra: ensorrar-les dins l’anonimat internacional i aconseguir que en Zapatero no torni a tenir problemes greus (o haver de forçar tupinades diplomàtiques barroeres) per impedir la seva oficialitat, com a Fresno.

Aquest és el catalanisme federalista del PSC. Crec que a aquest home se li hauria de revocar el nomenament o exigir-ne la dimissió des dels estaments polítics i/o socials i esportius. Es pot consentir un nacionalista espanyol tenint cura de les seleccions nacionals catalanes des del govern? Pensa CiU seguir apuntalant un govern d’aquesta mena? Qüestió de confiança parlamentària ja!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Un ultra espanyol dirigint l’esport català

  1. He rebut resposta a un correu electrònic que vaig trametre a la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes al qual els informava d’aquest nomenament i els demanava una opinió. Sembla ser que no disposen de prou informació verificada per fer gran cosa:

    Benvolgut Isaac, des de la Plataforma encara no tenim suficient informació per fer pública la nostra opinió sobre el tema. Entenem que mentre no es confirmin el rumors que van corrent per internet no podem creure-ho al 100×100.
    Esperem que no sigui veritat i que el nou responsable continui la feina duta a terme per l’Ignasi Doñate, persona que ha fet molt pel reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes.

    Atentament
    Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

Els comentaris estan tancats.